+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Вести: Повик од ИСОС за ажурирање на податоците во Регистарот на сметководители и овластени сметководители

На веб страната на ИСОС (isos.com.mk) објавен е Повик до сите лица запишани во Регистарот на сметководители и овластени сметководители за ажурирање на податоците преку web апликацијата достапна на следниот линк – smetkovoditel.isos.com.mk во рок од 7 дена од објавувањето на повикот, односно до 29.12.2022 година, а со цел за достава на ажурираните податоци до Централниот Регистар за цели на потпишување на годишните сметки и финансиски извештаи и во Управата за јавни приходи за цели на потпишување на даночните пријави.

Најавувањето кон Вашиот кориснички профил е овозможено преку бројот на уверение издаден од ИСОС и последните шест цифри од Вашиот матичен број.

Освен ажурирање на податоците, пристапот до веб апликацијата Ви овозможува и преглед на остварени КПУ часови по години и обучувачи од каде Ви се доделени часовите. Кон прегледот може да пристапите со отворање на опаѓачкото мени (континуирано професионално усовршување) од левниот долен агол, веднаш под делот на основни податоци.

Повик за ажурирање на податоци (ПРЕГЛЕДАЈ)

  • Објавено на: 22/12/2022
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.