+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

МСФИ е Вести Објавена одлуката на ИСОС за донесување на акт за висината на минималните трошоци за вршење на книговодствени услуги и надоместок за сметководствени услуги

page1-img1На веб страната на Институтот на сметководители и овластени сметководители (www.isos.mk) објавена е Одлуката за донесување на акт за висината на минималните трошоци за вршење на книговодствени услуги и надоместок за сметководствени услуги. Согласно член 4 од Одлуката која може да ја преземете со кликнување на преземи истата влегува во сила од 1 Јули 2017 година. Исто така во прилог на овој маил може да ја преземете и Инструкцијата за примена на Одлуката.

 

  • Објавено на: 14/06/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.