+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Казнената камата за долг во денари во периодот од 01.01.2017 до 30.06.2017 година е намалена како резултат на намалување на референтната стапка од 4% на 3,75%

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 04/01/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.