+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникМСФИ Советник

Известување на Министерството за труд и социјална политика: Mинимална бруто плата почнувајќи од платата за месец Април 2019 година ќе изнесува 17.943 денари

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.