+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Донесени измените на Законот за минимална плата (Најниската плата за месец Септември 2017 година ќе изнесува 12.000 денари нето плата, односно 17.130 денари најниската бруто плата)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 19/09/2017
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.