+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Донесена Владина Одлука со која се наложува на трговците задолжително да прибавуваат и продаваат, а производителите да произведуваат леб бел и полубел (сечен на парчиња или цел) на ниво на најмалку 80% од месец Декември 2022 година

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.