МСФИ Консалтинг - Континуирано Професионално Усовршување
КПУ
Обуки
2019
Регистрирај се
КПУ
Обуки
Кориснички профил за проверка на добиени часови
Најави се

Регистрација

До колку сте заинтересирани за посетување на КПУ обуки организирани од страна на МСФИ Консалтинг, Ве молиме регистрирајте се.

Регистрирај се

КПУ Часови

МСФИ Консалтинг Ви доделува кориснички профил за проверка и евиденција на добиените часови со посетата на нашите обуки.

Најави се

Зошто ние?

МСФИ КОНСАЛТИНГ, е една од водечките компании за даночен, финансиско-сметководствен и правен консалтинг, која обезбедува високопрофесионални консалтинг услуги за своите клиенти.

За нас

Следно предавање

25Дена
12Часа
1Минути
49Секунди

Предавачи

КПУ Обуки

МСФИ Консалтинг Ве поканува на задолжителното континуирано професионално
усовршување за сметководители и овластени сметководители.
Ден 1
15 Мај 2019
Ден 2
16 Мај 2019
Ден 3
17 Мај 2019
Ден 4
21 Мај 2019
Ден 5
22 Мај 2019
Ден 6
29 Мај 2019
Ден 7
31 Мај 2019
Ден 8
07 Јун 2019
Ден 9
08 Јун 2019

Пријавување

15 Мај 2019 (среда) во Штип – Хотел Оаза
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
16 Мај 2019 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
17 Мај 2019 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
21 Мај 2019 (вторник) во Струмица – Хотел Сириус
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
22 Мај 2019 (среда) во Охрид – Хотел UNIQUE Resort & Spa
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
29 Maj 2019 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
31 Мај 2019 (петок) во Тетово – Хотел Mercure
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
07 Јуни 2019 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се
08 Јуни 2019 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
Free

8 КПУ часа

Печатен семинарски материјал

Пауза за кафе

Прашања и одговори

Регистрирај се

Акредитирани консалтинг куќи

МСФИ Консалтинг е акредитирана консалтинг куќа за вршење на едукативни обуки за континуирано професионално усо­вр­шу­ва­њ­е за смет­ко­во­­­дителите и овластените сметководители.
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.