МСФИ Консалтинг - Континуирано Професионално Усовршување
Ден 1
15 Мај 2019
Ден 2
16 Мај 2019
Ден 3
17 Мај 2019
Ден 4
21 Мај 2019
Ден 5
22 Мај 2019
Ден 6
29 Мај 2019
Ден 7
31 Мај 2019
Ден 8
07 Јун 2019
Ден 9
08 Јун 2019
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.