МСФИ Консалтинг - Континуирано Професионално Усовршување

Регистрација


Почитувани,

Ви благодариме на Вашиот интерес за регистрација на нашата веб страна. Со цел да Ви олесниме во целиот процес на регистрација, корисничките профили ќе бидат креирани од наша страна.

Корисничките профили се наменети за сите посетители на КПУ обуките кои ги организира МСФИ Консалтинг.

Секој корисник по одржаното предавање ќе добие корисничко име и лозинка за најава, на емаилот со кој е пријавен за КПУ обуките.

Доколку имате некое прашање или проблем, слободно пишете ни преку контакт формата на следниот линк:

КОНТАКТ

Со почит,
МСФИ Консалтинг

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.