+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО: Советување на МСФИ Консалтинг за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководството

Почитувани колеги,

 

Ве покануваме да присуствувате на престојните советувања за практична примена на законските прописи од областа на даноците и сметководствотокои МСФИ Консалтинг ќе ги одржи во следните градови:

 

  • 7 Октомври 2016 (петок) во Штип – Хотел Оаза
  • 13 Октомври 2016 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
  • 14 Октомври 2016 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 18 Октомври 2016 (вторник) во Охрид – Хотел Милениум Палас

Почеток на советувањето во 10 часот

 

Покана за советување на МСФИ Консалтинг ОКТОМВРИ 2016 година (ПРЕЗЕМИ)

  • Објавено на: 09/10/2016
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.