+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на ON LINE СОВЕТУВАЊЕ на 17 декември 2020 година (четврток)

Почитувани колеги !!!

МСФИ Консалтинг Ве поканува на ON LINE СОВЕТУВАЊЕ НА 17 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК) за подготвителните активности за изготвување на годишната сметка за 2020 година.

Ве покануваме да земете активно учество на СОВЕТУВАЊЕТО и уште еднаш заедно да покажеме дека СТЕКНАТОТО ЗНАЕЊЕ Е ПОВАЖНО ОД ФОРМАТА НА СОВЕТУВАЊЕТО !!!

 

  • Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк (ОТВОРИ)
  • Почеток на ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО од 10:00 часот
  • Времетраење на ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО од 10:00 до 16:00 часот

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО НА 17 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА – ЧЕТВРТОК (ОТВОРИ)

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО НА 17 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА – ЧЕТВРТОК (ОТВОРИ)

Секој посетител ќе добие ПРИРАЧНИК ЗА ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ АКТИВНОСТИ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНАТА СМЕТКА ЗА 2020 година во електронска форма

Надоместот за советувањето изнесува 2.000 + 360 ДДВ = 2.360 денари

Плаќањето задолжително се врши однапред на следната сметка:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Преземи Про-фактура за ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО на 17 декември 2020 година – четврток (ОТВОРИ)

Повеќе информации во врска со советувањето може да добиете на:

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk

  • Објавено на: 10/12/2020
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.