+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник

ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки во месец Октомври 2019 година

МСФИ Консалтинг покана кпу обуки октомври 2019 годинаПочитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.3/2019-8 часа ВО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА во следните термини и градови:

  • 2 Октомври 2019 (среда) во Штип – Хотел Оаза
  • 3 Октомври 2019 (четврток) во Охрид – Хотел UNIQUE
  • 4 Октомври 2019 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 9 Октомври 2019 (среда) во Битола – Хотел Милениум
  • 15 Октомври 2019 (вторник) во Струмица – Хотел Сириус
  • 26 Октомври 2019 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
  • 29 Октомври 2019 (вторник) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
  • 30 Октомври 2019 (среда) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 31 Октомври 2019 (четврток) во Тетово – Хотел Mercure

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за КПУ, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА И ТЕМИ ЗА КПУ ОБУКИ ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец Октомври 2019 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

 

 

  • Објавено на: 18/09/2019
Print Friendly
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.