+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки во месец Мај / Јуни 2019 година

МСФИ Консалтинг покана кпу обуки мај јуни 2019 годинаПочитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.2/2019-8 часа ВО МЕСЕЦ МАЈ/ЈУНИ 2019 ГОДИНА во следните термини и градови:

  • 15 Мај 2019 (среда) во Штип – Хотел Оаза
  • 16 Мај 2019 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
  • 17 Мај 2019 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 21 Мај 2019 (вторник) во Струмица – Хотел Сириус
  • 22 Мај 2019 (среда) во Охрид – Хотел UNIQUE Resort & Spa
  • 29 Maj 2019 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
  • 31 Мај 2019 (петок) во Тетово – Хотел Mercure
  • 07 Јуни 2019 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 08 Јуни 2019 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за КПУ, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ МАЈ/ЈУНИ 2019 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА И ТЕМИ ЗА КПУ ОБУКИ МАЈ/ЈУНИ 2019 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец Мај/Јуни 2019 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

 

 

  • Објавено на: 05/06/2019
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.