+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки во месец Декември 2019 година

МСФИ Консалтинг покана кпу обуки декември 2019 годинаПочитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.5/2019-8 часа ВО МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА во следните термини и градови:

 • 11 Декември 2019 (среда) во Штип ‐ Хотел Оаза
 • 12 Декември 2019 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
 • 13 Декември 2019 (петок) во Охрид ‐ Хотел UNIQUE
 • 17 Декември 2019 (вторник) во Скопје ‐ Хотел Континентал
 • 19 Декември 2019 (четврток) во Струмица ‐ Хотел Сириус
 • 20 Декември 2019 (петок) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
 • 24 Декември 2019 (вторник) во Скопје ‐ Хотел Континентал
 • 25 Декември 2019 (среда) во Тетово ‐ Хотел Mercure
 • 26 Декември 2019 (четврток) во Прилеп ‐ Хотел Кристал Палас
 • 28 Декември 2019 (сабота) во Скопје ‐ Хотел Континентал

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за КПУ, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец Декември 2019 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

 

 

 • Објавено на: 23/12/2019
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.