+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, ВАЖНО, ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обукa за изготвување на Годишна сметка и Финансиски извештаи за 2017 година

Почитувани колеги,

МСФИ Консалтинг Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КПУ број 1/2018-8 часа ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА и ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2017 година во следните градови:

  • 31 Јануари 2018 (среда) во Штип – Хотел Оаза
  • 1 Февруари 2018 (четврток) во Битола – Хотел Милениум
  • 2 Февруари 2018 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин
  • 6 Февруари 2018 (вторник)  во Охрид – Хотел Милениум Палас
  • 7 Февруари 2018 (среда) во Прилеп – Хотел Кристал Палас
  • 8 Февруари 2018 (четврток) во Скопје – Хотел Континентал
  • 10 Февруари 2018 (сабота) во Скопје – Хотел Континентал
  • 14 Февруари 2018 (среда)  во Струмица – Хотел Сириус

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10 часот до 16 часот

Секој посетител добива Прирачник за изготвување на годишна сметка
за 2017 година
, работен материјал и кафе

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА КПУ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА И
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2017 ГОДИНА

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ГОДИШНА СМЕТКА 2017 ГОДИНА

Кликни за регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Важно: Секој модул, односно КПУ обука носи 8 КПУ часови за 2018 година.

До колку сте заинтересирани да ги следите обуките за изготвување на Годишна сметка и Финансиски извештаи за 2017 година кои МСФИ Консалтинг ги организира на крајот на ме­сец Јануари и почетокот на Февруари 2018 година, а заради обезбедување на уредна евиденција на вашето присуство и ос­тварените КПУ часови, Ве молиме најдоцна 5 дена пред почетокот на советувањето да се ре­гис­т­ри­­ра­т­е на веб страната на МСФИ Консалтинг (www.msfi.com.mk).

Надоместот за 1 работен ден КПУ обука (8 КПУ часови) изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ).

Напомена: Надоместот за КПУ обуките е утврден согласно Одлуката на Владата на Република Македонија од 16.02.2017 година според која надомест за 1 час за КПУ изнесува 250 денари плус ДДВ, односно за 1 ра­ботен ден од 8 часа надоместот изнесува 2.000 денари (две илјади денари плус ДДВ).

Уплатата за КПУ обуките може да ја извршите на една од следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

Про-фактура за посета на КПУ обука за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2017 година (ПРЕЗЕМИ)

Со почит

МСФИ Консалтинг

Суштината е поважна од формата

 

  • Објавено на: 05/02/2018
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.