+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на ON LINE СОВЕТУВАЊЕ за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година

Почитувани колеги !!!

МСФИ Консалтинг Ве поканува на ДВОДНЕВНО ON LINE СОВЕТУВАЊЕ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА 2021 ГОДИНА.

Советувањето ќе се одржи на:
– 27 и 28 Јануари 2022 година ‐ четврток и петок (прв термин)
– 3 и 4 Февруари 2022 година ‐ четврток и петок (втор термин)
– 10 и 11 Февруари 2022 година ‐ четврток и петок (трет термин)

Советувањето започнува во 10 часот и трае до 15 часот и се доделуваат 8 КПУ часа збирно за 2‐та дена во секој термин.

  • Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк (ОТВОРИ)

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА ЗА 2021 година (ОТВОРИ)

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА ЗА 2021 година (ОТВОРИ)

Важно: На секој учесник кој навремено ќе ја уплати котизацијата за советувањето ќе му биде испратен Прирачник за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година ВО ХАРТИЕНА ФОРМА. Прирачникот ќе биде испратен по пошта на адресата која ќе биде наведена во пријавата за регистрација – во полето Адреса за достава на Прирачникот во хартиена форма (*)

Надоместот за двата дена вкупно изнесува 2.360 денари (со ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следната сметка:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Преземи Про-фактура за посета на онлајн обуки јануари/февруари 2022 година (ПРЕЗЕМИ)

Ве покануваме да земете активно учество на СОВЕТУВАЊЕТО и уште еднаш заедно да покажеме дека СТЕКНАТОТО ЗНАЕЊЕ Е ПОВАЖНО ОД ФОРМАТА НА СОВЕТУВАЊЕТО !!!

Повеќе информации во врска со советувањето може да добиете на:

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk

  • Објавено на: 13/01/2022
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.