+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на ON LINE СОВЕТУВАЊЕ во месец декември 2021 година за новините во законските прописи, сметководството и даноците

Почитувани колеги !!!

МСФИ Консалтинг Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО ONLINE СОВЕТУВАЊЕ ЗА НОВИНИТЕ ВО ЗАКОНСКИТЕ ПРОПИСИ, СМЕТКОВОДСТВОТО И ДАНОЦИТЕ.

Советувањето ќе се одржи на следните термини:

  • 23 декември 2021 (четврток)
  • 28 декември 2021 (вторник)

Советувањето започнува во 10 часот и трае до 16 часот и се доделуваат 8 КПУ часа.

Секој учесник добива е‐Прирачник за советувањето.

 

Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк (ОТВОРИ)

Преземи ПОКАНА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО (ОТВОРИ)

Преземи ПРОГРАМА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО (ОТВОРИ)

Надоместот вкупно изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ)
Плаќањето задолжително се врши однапред на следната сметка: 210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Преземи Про-фактура за посета на ON Line советувањето (ПРЕЗЕМИ)

Ве покануваме да земете активно учество на СОВЕТУВАЊЕТО и уште еднаш заедно да покажеме дека СТЕКНАТОТО ЗНАЕЊЕ Е ПОВАЖНО ОД ФОРМАТА НА СОВЕТУВАЊЕТО !!!

Повеќе информации во врска со советувањето може да добиете на:
тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334
моб: 070 317 142 моб: 070 333 713
www.msfi.com.mk e-mail: info@msfi.com.mk

  • Објавено на: 20/12/2021
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.