+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на ON LINE СОВЕТУВАЊЕ во месец Ноември 2022 година за новините во законските прописи, сметководството и даноците

МСФИ Консалтинг Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО ONLINE СОВЕТУВАЊЕ ЗА НОВИНИТЕ ВО ЗАКОНСКИТЕ ПРОПИСИ, СМЕТКОВОДСТВОТО И ДАНОЦИТЕ.

Советувањето ќе се одржи на следните термини:

  • 30 Ноември 2022 година (среда) – ПРВ ТЕРМИН
  • 02 Декември 2022 година (петок) – ВТОР ТЕРМИН
  • 03 Декември 2022 година (сабота) – ТРЕТ ТЕРМИН

Времетраење на обуката од 10 часот до 16 : 00 часот
Секој учесник на обуката добива потврда за присуство
Секој учесник добива е‐Прирачник за обуката

 

Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк (ОТВОРИ)

Преземи ПОКАНА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО (ОТВОРИ)

Преземи ПРОГРАМА ЗА ON LINE СОВЕТУВАЊЕТО (ОТВОРИ)

Надоместот вкупно изнесува 2.360 денари (со вклучен ДДВ)
Плаќањето задолжително се врши однапред на следната сметка: 210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Преземи Про-фактура за посета на онлајн советување ноември 2022 година (ПРЕЗЕМИ)

Ве покануваме да земете активно учество на СОВЕТУВАЊЕТО и уште еднаш заедно да покажеме дека СТЕКНАТОТО ЗНАЕЊЕ Е ПОВАЖНО ОД ФОРМАТА НА СОВЕТУВАЊЕТО !!!

Повеќе информации во врска со советувањето може да добиете на:
тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334
моб: 070 317 142 моб: 070 333 713
www.msfi.com.mk e-mail: info@msfi.com.mk

  • Објавено на: 05/11/2022
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.