+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО, МСФИ Консалтинг Ве поканува на КПУ обуки за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2019 година во месец јануари/февруари 2020

МСФИ Консалтинг покана кпу обуки декември 2019 година

Почитувани колеги,

МСФИ КОНСАЛТИНГ Ве поканува на ЕДНОДНЕВНО КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ бр.1/2020-8 часа за изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2019 година ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ / ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА во следните термини и градови:

 

 • 28 Јануари 2020 (вторник) во Штип ‐ Хотел Оаза
 • 29 Јануари 2020 (среда) во Битола ‐ Хотел Милениум
 • 30 Јануари 2020 (четврток) во Охрид ‐ Хотел UNIQUE Resort
 • 31 Јануари 2020 (петок) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
 • 4 Февруари 2020 (вторник) во Струмица ‐ Хотел Сириус
 • 5 Февруари 2020 (среда) во Тетово ‐ Хотел Mercure Тетово
 • 6 Февруари 2020 (четврток) во Прилеп ‐ Хотел Кристал Палас
 • 7 Февруари 2020 (петок) во Скопје ‐ Хотел Континентал
 • 14 Февруари 2020 (петок) во Скопје ‐ Хотел Холидеј Ин
 • 15 Февруари 2020 (сабота) во Скопје ‐ Хотел Континентал

Регистрација за КПУ од 9:30 до 10:00 часот; Почеток на КПУ од 10:00 часот

Времетраење на обуките од 10:00 до 16:00 часот

Секој посетител добива Прирачник за изготвување на годишна сметка за 2019 година (на 350 страни), работен материјал и кафе.

ПРЕЗЕМИ ПОКАНА И ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА

Регистрација за посетување на КПУ обуки организирани од МСФИ Консалтинг

Про-фактура за посета на КПУ обуки во месец јануари/февруари 2020 година (ПРЕЗЕМИ)

тел: 02/3 112 323 тел: 02/3 112 334

моб: 070 317 142 моб: 070 333 713

www.msfi.com.mk  e-mail: info@msfi.com.mk,

Надомест за КПУ од 8 часа (1 работен ден)………………………..2.360 денари (со вклучен ДДВ)

Плаќањето задолжително се врши однапред на следните сметки:

210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

280-1001042042-51 Силк Роуд Банка АД – Скопје

 

 

 • Објавено на: 28/01/2020
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.