+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникМенувачкото работење е само еден сегмент од банкарското работење, што покрај овластените бан‐ ки кои од гувернерот на Народната банка добиле овластување за менувачко работење, може да се обавува и преку овластени менувачници како посебни правни лица ‐ резиденти на Република Македонија, кои работат исклучиво со физички лица.

ЗА ДА ПРИСТАПИТЕ ДО БАРАНАТА СОДРЖИНА ПОТРЕБНО Е ДА БИДЕТЕ НАЈАВЕНИ СО ВАШЕТО КОРИСНИЧКО ИМЕ И ЛОЗИНКА.

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.