+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникСо кликување на повеќе може да преземете теркови на Одлука за усвојување на годишната сметка за 2012 година, Одлука за распоредување на добивката остварена по годишната сметка за 2012 година, Одлука за покривање на загубата од минати години, Одлука за исплата на дивиденда за 2012 година

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.