+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник

Tерк на потврда за работно искуство во вршење на сметководствени работи

Заради олеснување на постапката за комплетирањето на потребната документација за добивање на уверение за сметководител, односно овластен сметководител, Ви ги даваме следните теркови:

 

Tерк на потврда за работно искуство во вршење на сметководствени работи за добивање на уверение за овластен сметководител (преземи)

Терк на барање до Агенција за вработување на РМ за издавање на Потврда за работен стаж (преземи)

  • Објавено на: 16/08/2012
Print Friendly
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.