+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
Најнов број на МСФИ Информатор
МСФИ Советник

Соопштение на Централниот Регистар за прием на годишните сметки за 2018 година

Согласно известувањето на Централниот Регистар, сите обврзници за поднесување на годишни сметки, ќе можат да поднесуваат годишни сметки и финансиски извештаи за 2018 година, во деновите 26.02.2019 (вторник), 27.02.2019 (среда) и 28.02.2019 (четврток), како и на 15.03.2019 (петок) година од 08:00 до 21:00 часот.

  • Објавено на: 28/02/2019
Print Friendly
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.