+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Форма за регистрација


Leave a Reply

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.

Регистрација за КПУ

Почитувани,

До колку сакате да се регистрирате за посетување на КПУ обуки Ве молиме кликнете подолу на Регистрација КПУ.

До колку сепак сакате да се регистрирате само како корисник на нашата страна затворете го ова прозорче и продолжете со веќе постоечката форма за регистрација.

Со почит,
МСФИ Консалтинг