+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникРЕГИСТРАЦИЈА ЗА ПОСЕТУВАЊЕ НА КПУ ОБУКИ ВО МЕСЕЦ  ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА

 

Почитувани колеги,

До колку сте заинтересирани за посетување на КПУ обуките организирани од страна на МСФИ Консалтинг во текот на месец ДЕКЕМВРИ 2019 година (КПУ бр.5/2019), Ве молиме да ги пополните подолунаведените полиња за регистрација со избор на Дата и Град во кој ќе посетувате КПУ обука.

ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ ДЕКЕМВРИ 2019 година (ПРЕЗЕМИ)

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА

 
внесете „невработен“ ако не сте во работен однос


внесете град ако не сте во работен однос


внесете 0 доколку немате уверение од ИСОС


 

Про-фактура за посета на КПУ обуки ДЕКЕМВРИ 2019 година (ПРЕЗЕМИ)

 

ПОКАНА ЗА КПУ ОБУКИ ДЕКЕМВРИ 2019 година (ПРЕЗЕМИ)

ПРЕЗЕМИ ПРОГРАМА ЗА КПУ ОБУКИ ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА

 

 

 

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.