+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник




Процентот за МДБ за аконтацијата за месец јануари 2021 година е позитивен и изнесува 0,5%

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 15/02/2021
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.