+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Предлог измени во прописите за ПИО – Предложени измени во Законот за ПИО, Законот за задолжително капитално финансирано пензиско осигурување и Законот за придонеси од задолжително социјално осигурување – се зголемуваат социјалните придонеси

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.