+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

Предлог измени и дополнувања на Законот за УЈП (УЈП ќе собира податоци од банките за приливите на парични средства на сметките на физичките лица)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 23/11/2018
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.