+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Потврдување на годишните даночни пријави за 2021 година од страна на физичките лица – граѓани – до колку постои обврска по ДЛД-ГДП за 2021 година краен рок за плаќање е 30 јуни 2022 година

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.