info@msfi.com.mk

Најава

Ве молиме внесете ги Вашето корисничко име и лозинка подолу за да пристапите во делот за следење на онлајн обуките. Податоците за најава Ви се испратени на емаил адресата која сте ја користеле при самата регистрација за посета на онлајн советување.

НАПОМЕНА: Најавата ќе биде достапна минимум 1 час пред почетокот на советувањето.