+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Објавени измените на Законот за данок на добивка во однос на износот на трошоците за регрес и за тестирања за Ковид 19 како признати расходи за цели на данокот на добивка во 2021 година

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.