+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникОбјавен Правилник со кој се пропишува формата и содржината на барањето за остварување на ослободувањето од увозни давачки, акцизи и ДДВ на прометот на добра и услуги остварени кон Јавното претпријатие за државни патишта за финансирање на патната делница Крива Паланка – Деве Баир (граница со Бугарија)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 07/08/2019
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.