+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникОбјавен нов клиентски софтвер за МПИН поврзан со субвенционирањето на придонесите за зголемена плата

На 28.11.2019 година на веб страната на Управата за јавни приходи е објавена нова верзија на клиентскиот софтвер за месечна пресметка за плата, придонеси и персонален данок. Се препорачува да се инсталира најновата верзија на клиентскиот софтвер во функција на примена на законот за субвенционирање на придонеси за зголемена плата. Истиот може да го преземете преку следниот линк од веб страната на Управата за јавни приходи.

Клиентски софтвер за месечна пресметка за плата, придонеси и персонален данок_од_28.11.2019 ПРЕЗЕМИ

Начинот на поднесување на барање на субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување поради зголемување на плата објавен е на веб страната на УЈП на следниот линк:

Известување на УЈП за начинот на поднесување на барање на субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување поради зголемување на плата (ПОГЛЕДНИ)

  • Објавено на: 28/11/2019
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.