+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Вести: Во Службен весник број 57 од 12 март 2022 година објавени Измените на Законот за ДДВ и Измените на Законот на акцизи и Одлуките за нивна примена

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.