+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Вести: На 31.12.2021 година престанаа да важат даночните ослободувања од оданочување со ДДВ на прометот на добра и услуги кои како донација се дадени на буџетски корисник за справување со Корона вирусот Covid -19.

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.