+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Напис: Услови под кои домашни субјекти – резиденти можат да имаат сметки во странство (Со измена на Одлуката на Народна банка дадена е можност за отворање на сметка во странство за плаќање на обврски кон компании од Руската федерација)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.