+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Напис: Пресметка на казнена камата во 2020 година (од 1 јули 2020 година казнената камата во договори меѓу правни лица е 11,5%, додека во договорите во кои барем едно лице е физичко лице казнената камата изнесува 9,5%

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.