+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Напис: Право на реинвестирана добивка – намалување на данокот на добивка за 2020 година (користење на правото на намалување на даночната основа по ДБ за 2020 година низ примери и одговори на прашања)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.