+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ Напис: Казнената камата за периодот од 1 јануари до 30 јуни 2023 година е зголемена и изнесува 14,75% за правни лица, односно 12,75% за физички лица

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.