+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
ВАЖНО: МСФИ Консалтинг Ве поканува на еднодневни КПУ обуки во месец Мај и Јуни 2022 година

Почитувани колеги

МСФИ КОНСАЛТИНГ организира еднодневни КПУ обуки во МАЈ И ЈУНИ 2022 година во следните термини и градови:

I. СОВЕТУВАЊЕ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

  • 26 Maj 2022 (четврток) во Штип – Астибо Плаза
  • 27 Мај 2022 (петок) во Охрид – Хотел UNIQUE Resort & Spa
  • 3 Јуни 2022 (петок) во Скопје – Хотел Холидеј Ин

II. ON LINE СОВЕТУВАЊЕ

  • 8 Јуни 2022 (среда)

Сите заинтересирани може да се РЕГИСТРИРААТ на следниот линк (ОТВОРИ)

Покана за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Мај и Јуни 2022 година (ПРЕЗЕМИ)

Програма за советување на МСФИ Консалтинг за КПУ обуки во Мај и Јуни 2022 година (ПРЕЗЕМИ)

Почеток на КПУ обуките е од 10:00 часот и времетраење на КПУ обуките е од 10 часот до 16 часот

Еднодневните КПУ обуки на секој посетител ќе му обезбедат 8 часа

Секој посетител на советувањето со физичко присуство добива Прирачник за КПУ во печатена форма и работен материјал

Секој посетител на ON Line советувањето добива Прирачник за КПУ во електронска форма и презентации од советувањето во pdf формат

Надомест за СОВЕТУВАЊЕТО (со ДДВ)………………………..2.000 + 360 ДДВ = 2.360 денари

Плаќањето е потребно задолжително да се изврши однапред на сметката:
210-0676392801-76 НЛБ Банка АД – Скопје

Преземи Про-фактура за посета на советувањето (ПРЕЗЕМИ)

Информации за советувањето може да добиете и на следните телефони: 02/3 112 323; 02/3 112 334; 070 317 142  и 070 333 713 или на следниот e-mail: info@msfi.com.mk

 

 

  • Објавено на: 23/05/2022
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.