+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Напис: Утврдување на правото на намалување на даночната основа за трошоците со одложено признавање во даночниот биланс за 2015 година (пополнување на АОП 30 и 31 од ДБ за 2015)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.