+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Напис: Субвенционирање на социјалните придонеси за зголемени плати на работниците (Предлог Закон за субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување за зголемени плати низ примери, прашања и одговори)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.