+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk

МСФИ е Нaпис: Предлог Закон за изменување и дополнување на Законот за минимална плата во Република Македонија (Се пропишува финансиска поддршка за раст на плати во повисок износ од минималната плата)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 18/07/2018
Print Friendly
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.