+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник

МСФИ е Напис: Новини во законот за регистрирање на готовинските плаќања (За некористење на фискален апарат, неиздавање на фискална сметка и немање на инсталиран GPRS субјектите ќе се затвараат само до денот на плаќањето на глобата, наместо досегашните 15 дена)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само регистрирани корисници.
Доколку сте регистриран корисник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте член кликнете тука за регистрација!)
  • Објавено на: 23/01/2018
Print Friendly
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.