+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ СоветникМСФИ Советник

МСФИ е Напис: Донации во спортот / систем на ваучери во 2019 година (Пропишани обрасци: Образец БДО-ДС – Барање за даночно ослободување за донациите во спортот и Образец ИДО-ДС – Известување за извршена донација во спортот)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.