+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Напис: Даночна загуба по ДБ за 2021 година – Право на даночна бенифиција во следните пет фискални години, од 2022 до 2026 година (31 март 2022 краен рок за поднесување на Барањето)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.