+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник

МСФИ е Напис: 31 Март 2019 краен рок за доставување на образец ДД-01 до УЈП за пренесување на даночната загуба искажана во ДБ за 2018 (можност за намалување на даночната основа во даночниот биланс за 2019, 2020 и 2021 година

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.