+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
МСФИ е Напис: 31 Јануари 2018 година краен рок за поднесување на Годишен извештај за исплатени приходи при откуп на земјоделски производи од физички лица Образец – ПДД-ГИ/ОЗП (Со осврт и на новините во оданочувањето на приходите од продажба на земјоделски производи од 1 јануари 2018 година)

Почитувани,
Содржината можат да ја видат само претплатници на МСФИ Консалтинг.
Доколку сте наш активен претплатник Најавете се за да ја видите оваа содржина.
(Доколку не сте претплатник кликнете тука за да се регистрирате и да добиете информации за претлата)
  • Објавено на: 12/01/2018
Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.