+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Мирување на работниот однос на работникот (заради именување на државна или јавна функција, упатување на работа во странство, неплатено отсуство до 3 месеци, стручно усовршување или образование, за време на притвор или изречена затворска казна, неплатено родителско отсуство)

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.