+389 2 3112 323 / +389 2 3112 334 / +389 70 333 713info@msfi.com.mk
МСФИ Советник
Казнената камата за долг во денари во периодот од 01.01.2019 до 30.06.2019 година е намалена како резултат на намалување на референтната стапка од 3,00% на 2,50%

Кориснички дел
Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.